MANAGE YOUR SELF

Terug naar je eigen kracht

In dit programma gaat het over jou! Je krijgt inzicht in wat voor jou het leven de moeite waard maakt! Een traject waarin je leert hoe de beste versie van jezelf in te zetten voor jezelf en je team!

Je krijgt inzicht waarom je soms energie tekort komt en je ervaart hoe het is om weer vol energie in het leven te kunnen functioneren. Je kunt dit traject zowel zakelijk als privé toepassen. Iedereen wordt er beter van. Wacht niet langer en start met liefde aan dit traject voor jezelf!

HET IS JE NU WEL
DUIDELIJK,

Mensen voelen

zich bij jou

heel fijn en

op hun gemak,

jij trekt als

het ware

mensen aan.

 

 

Merk je dat ook in je werk?

Het is voor jou best makkelijk om met klanten om te gaan, toch? Het is voor jou tamelijk eenvoudig om met je team samen de doelen te behalen. Gewoon doordat je graag mèt mensen samenwerkt. 

Dat is ook waarom jouw team juist graag voor en met je werkt!!

Als je het je team vraagt zeggen ze dat je vaak al aanvoelt dat er iets speelt, zelfs eerder dan dat zij zelf het door hebben! Ze hoeven vaak niet eens wat te zeggen, jij bent zo opmerkzaam en je attendeert ze erop.

Jij voelt namelijk heel goed de ander aan, dit maakt dat je in kan spelen op de behoeften en verlangens en zo kan jij altijd rekening houden met de ander.

Doordat je zo lekker bezig bent en dus onbewust vooral met de ander, vergeet je goed voor jezelf te zorgen, vergeet je soms even tijd voor jezelf te nemen en misschien zelfs tijd te nemen om te lunchen of ga je maar gewoon lekker door en vergeet je helemaal je eigen behoeften, als je al weet wat die zijn. Ach denk je nu, zo erg is dat natuurlijk niet! 

Jij kunt dit wel handelen maar waar je wel last van hebt is dat je merkt aan het eind van de dag dat iedereen het goed voor elkaar heeft en doet waar hij blij van wordt maar dat jij geen energie meer over hebt, dat je zo moe bent dat je niets meer wilt, dat je eigenlijk geen puf meer hebt om te bedenken wat je wilt eten en er niet aan moet denken omdat ook nog te moet bereiden, laat staan dat je moet gaan zorgen voor je gezin.

Wat zal er gebeuren als je zo door gaat? 

Zou het kunnen gebeuren dat je dan zo moe bent en daardoor een te kort lontje krijgt en dat je je kinderen bij thuiskomst bij wijze van spreken wat aan kan doen? Of dat je hoofdpijn of je andere vage klachten (waar niemand iets vanaf weet natuurlijk) steeds groter worden en je echt ziek ziek wordt of dat je in een zogeheten bore -out of gewoon een ordinaire burn-out belandt en daardoor misschien wel je baan kan verliezen? De hele dag thuis komt te zitten, zonder inkomen of doel waar je voor wilt gaan? Kun je dat je kinderen aan doen? Kun je dat je klanten en je team aandoen? Kun je dat jezelf aandoen?

Even serieus wil je dat echt jezelf aandoen?

Nee? Echt niet?

Dan wordt het tijd om in actie te komen en jezelf dit traject te gunnen

Dit traject waarin je in 8 weken leert om terug in je eigen kracht te komen, terug bij jezelf te komen en al een eerste stap te zetten naar daar waar je naar verlangt!

 

Clients

TESTIMONIALS
Anouk is een kei in het scheppen van een veilige omgeving, waardoor ik mij vrij genoeg voelde om aan mezelf te werken. Ik ben erachter gekomen dat ik mijzelf vaak wegcijfer, terwijl ik weet hoe het ook in het vliegtuig werkt. Eerst jezelf zuurstof toedienen dan pas de ander. Ik weet nu hoe belangrijk dat is en kan het mijzelf nu toestaan.
Ik heb veel aan het traject wat ik bij Anouk heb gevolgd. Zeker ook de tips van Anouk. Ik betrap mijzelf erop dat ik aan mijzelf vraag hoe belangrijk dit nu is en of ik in actie moet komen. Ook voel ik mij lichamelijk energieker en heb ik meer plezier met mijn gezin. Op mijn werk merkte ik het vanmorgen nog, er liep iets niet helemaal lekker maar ik kon het prima even laten gaan, het team heeft het zelf opgepakt en ik heb geen slecht gevoel. Ik kon het prima handelen en zij hebben het zelfs top gedaan.
Ik ben zo blij met jou, zo bizar eigenlijk wat er gebeurd. Je luistert echt, ik hoef bij jou niet te vechten om mijn verhaal te kunnen doen, ik hoef niet duidelijk te zijn of het al te weten, nee jij luistert en vat mijn shit samen en dan zet jij het in een geheel ander perspectief, waar ik zelf nooit op zou komen. Zo’n andere invalshoek waardoor ik van verwarring naar begrip ga en zo’n mooie inzichten krijg over mijzelf en over het geheel. Jij leert mij echt naar het grote geheel te kijken en te vertrouwen op mijn eigen gevoel waardoor ik weer overzicht krijg en rustig word en mij weer sterker voel. Eigenlijk bijna een soort van blij. Echt super bedankt weer! En ja ik ga vaker trots op mijzelf zijn 😉
Ik heb van Anouk geleerd dat alternatieve paden ook voordelen kunnen hebben. Ik geen verantwoordelijkheid hoef te nemen voor een anderen maar wel voor mijzelf. Ik vond het een heel bijzondere training wat mij kracht, vertrouwen en zelfs rust geeft.
Ik ben je zo dankbaar dat je mij iedere keer de moed hebt gegeven om te doen wat ik heb te doen en dat op jouw bijzondere aardse manier. Jouw woorden “Hou het simpel” houd ik voor altijd in gedachten
Als mijn coach ben je sterk in het kijken en voelen vanuit je intuïtie, mooi om te zien hoe je van daaruit de antwoorden op mijn vragen beantwoord.