IMG_0143

BALANS TUSSEN
WERK EN PRIVE

In dit 6 (on line) weekse programma draait het helemaal om jou. In dit programma vind je je eigen evenwicht, jouw balans zodat deze ook tussen je werk en privé hersteld!

Voorkom dat je in een geïsoleerde situatie belandt en werk aan je persoonlijk evenwicht, door inzichten te krijgen waar je energie weg lekt en waar je juist energie van krijgt. Hierdoor ontstaat er rust in je systeem en komt er ruimte voor het plezier in je leven op alle facetten!

Meldt je nu aan!

Think

About that moment 

Dat compliment van je collega:

Als ik jou zie denk ik altijd goh jij wordt met de dag mooier, terwijl je toch altijd in de weer bent en hard werkt, jij hebt echt hart voor de zaak, je zal nooit de kantjes eraf lopen he?

Ik hoor het hele bedrijf zeggen dat jij altijd een oplossing bedenkt, het maakt niet uit hoe gek het is. Altijd vol energie, kortom jij bent echt een sportieve ambitieuze doorzetter. 

Nu weet ik, wat zij niet weten en dat is dat jij je soms helemaal niet zo voelt zoals je hierboven wordt omschreven, ik weet dat jij je echt futloos voelt, dat je eigenlijk geen energie meer hebt om een oplossing te bedenken en dat je ’s avonds vermoeid op de bank ploft en ’s nachts onrustig slaapt en je niet uitgerust wakker wordt.

Herken je dit?

Zou je soms zou willen dat je niet zo hard meer hoeft te werken, om het iedereen naar hun zin te maken en ook om de kost te verdienen, gewoon dat je iets rustiger aan zou kunnen doen? Maar heb je geen idee hebt hoe je dit zou kunnen aanpakken en wat je daarvoor nodig hebt? Want als je al iets van vrije tijd voor jezelf inplant je je schuldig voelt en je de neigingen om je te gaan verantwoorden waarom je een dagje vrij hebt genomen? En dat het je soms allemaal gewoon te veel wordt en de tranen branden achter je ogen, maar je dit natuurlijk niet wilt laten zien?

Geen actie?

Stel je even voor dat je een jaar verder bent in deze staat van zijn, hoe zou je er dan bij zitten? Ben je dan nog steeds die sportieve ambitieuze doorzetter zoals je collega’s je zien of ben je dan helemaal uitgeblust en lig je niet alleen ’s avonds voor pampus op de bank, maar ook het hele weekend en misschien zelfs wel hele dagen. 

Zo uitgeblust dat je niet meer kunt en daardoor je werk kwijt raakt. Wat zou er gebeuren als je de kost niet meer kunt verdienen? Is het dan nog wel mogelijk om jezelf en je gezin te geven wat nodig is? Kunnen jullie dan wel blijven wonen waar je nu woont? En wat zou dat dan met jou doen? Zou je nog wel plezier in het leven hebben?

Time voor actie!

Start dus liever vandaag dan morgen!

  • Testimonial 1

Anouk is een kei in het scheppen van een veilige omgeving, waardoor ik mij vrij genoeg voelde om aan mezelf te werken.

Ik heb veel rust ervaren, ik word rustiger wakker, mijn man zei het zelfs en dit zorgt ervoor dat ik fitter aan mijn dag begin.

Ik heb minder last van mijn paniek aanvallen en ook geen last meer van de benauwdheid op mijn borst en ik ben tot inzicht gekomen dat ik mijn hoofd rust kan geven en ook dit werkt door in mijn fysieke gesteldheid.

  • Testimonial 2

Ik heb veel aan het traject wat ik bij Anouk heb gevolgd. 

Zeker ook de tips van Anouk. Ik betrap mijzelf erop dat ik aan mijzelf vraag hoe belangrijk dit voor me is. 

Ook voel ik mij lichamelijk energieker en heb ik meer plezier met mijn zoontje. 

Op mijn werk merkte ik het vanmorgen nog, er liep iets niet helemaal lekker maar ik kon het prima aan, geen paniek of slecht gevoel. Ik kon het prima handelen.

  • Testimonial 3

Ik heb bij Anouk geleerd dat alternatieve paden ook voordelen kunnen hebben. 

Ik geen verantwoordelijkheid hoef te nemen voor een andere volwassen maar wel voor mijzelf en mijn kinderen. Ik vond het een heel bijzondere training wat mij kracht, vertrouwen en rust geeft.

Al naar een sessie  voelen  me al zeer goed en kan ik alles “aan”.

Ik maak mij minder druk, ik reageer weer gewoon rustig zoals ik mijzelf ken. Hierdoor heb ik het weer fijn en zie dit ook direct terug in het humeur van mijn vrouw en het gedrag van mijn kinderen. 

De sfeer is er echt beter op geworden.