PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

om de natuurlijke balans te herstellen

coaching

In onze cultuur is er weinig aandacht voor hoe we ons voelen. Laat staan dat we praten over onze emotionele, energetische of spirituele ervaringen.

We weten er weinig van en zijn ons niet bewust van hoe ons gevoel, onze gedachten en gedrag bepalen.

Time to make a change

Door middel van gesprekken en oefeningen gaan we op zoek naar waar dit  gevoel vandaan komt, zodat je bewust wordt met welke overtuigingen je leeft en wat je belemmert om te doen wat je echt wilt.

Let’s create the life you want!

Healing

Vaak zijn we ons niet bewust van de verstoringen of blokkades in ons lichaam

Om de energie weer door ons lichaam soepel te laten stromen is het mogelijk dat het lichaam zich herstelt van deze blokkades of verstoringen door middel van heling

Het is nodig om bewust te worden van datgeen wat de verstoring veroorzaakt, waardoor de energie door je lichaam kan stromen.

Als dit inzicht er is, ontstaat er ruimte, vanuit de ruimte kan het lichaam zich herstellen en kan het evenwicht weer in balans wordt gebracht

 

reading

Als je voelt dat er iets speelt maar er je vinger niet op kan leggen, dan biedt een reading uitkomst. Dit is systemisch werk

Tijdens een systemische opstelling wordt duidelijk waar de oorzaak van dat wat speelt duidelijk.

Wat zich voor doet brengt inzicht in de situatie.

In een coach of healing traject kan hiermee aan de slag gegaan worden, zodat het hersteld kan worden en de energie weer vrij kan stromen. 

just ASK

EMOTIONEEL

Op gevoelsgebied vastzitten kan zorgen voor een gevoel van algehele malaise, het kan zijn dat je het even allemaal niet meer weet. 

Vaak uit zich dit in onmacht, boosheid, angsten, schuldgevoelens, verdriet, eenzaamheid, verwarring of frustratie.

Dit zijn signalen van je lichaam om aan de slag te gaan. Hiermee doorlopen kan gevolgen hebben zoals zwaar vermoeid zijn en burn out raken. 

LICHAMELIJK

De lichamelijke klachten kunnen zich uitdrukken in onrust of een hoge ademhaling en ook vaak in pijn of kwalen die vaak niet makkelijk te verklaren zijn. 

Fysieke klachten zoals een vastzittend nek- schoudergebied, klachten in de (lage) rug of heupen en algehele vage pijnklachtjes. 

Ook zwaar vermoeid zijn of moeizaam herstel na een blessure, zijn vaak signalen van het lichaam, dat de energiecentra verstoord zijn.

E.E.N.® behandelingen

brengen het lichaam, geest en persoonlijkheid in balans en stimuleren het zelf genezend vermogen van het lichaam