AANBOD

Door de jaren heen heb ik ervaren dat het on line of live werken weinig verschilt.
Natuurlijk zijn we meer lijfelijk in verbinding op een live dag. Gedruende het on line traject merk ik altijd een diepere verbinding ook omdat we elkaar een langere periode achter elkaar zien.

ONLINE

LIVE

Omgaan balans werk en prive

Verg je soms net iets teveel van jezelf? Ervaar je het vinden van de juiste balans als uitdaging? Vaak worden we zowel zakelijk als privé flink uitgedaagd. In deze tijd waarin er ook veel thuis wordt gewerkt is het helemaal een uitdaging. Voorkom dat je in een onomkeerbare situatie belandt en werk aan je persoonlijke groei. In dit op maat coaching programma ga jij individueel met ASK studio op zoek naar jou te nemen stappen. Gewoon vanuit je intussen vertrouwde thuis werkplek spreken we elkaar een aantal weken achtereen om zo je te ontwikkelen.  
It's time to grow

Hoe

Ook in je "gewone" leven kun je issues tegenkomen en je afvragen waarom deze jou overkomen, of je wel afvragen hoe je hier nou weer mee om moet gaan, maar geen idee hebben waar te beginnen, daardoor verandert er niets en kan je zomaar te lang en teveel ergens mee door gaan. Opgeven is geen optie dus je gaat maar door.   Als je zo wordt uitgedaagd, als je net iets teveel en te lang uit evenwicht bent, kan dit enorme gevolgen hebben op je humeur, gezondheid en succes  Dit wil je niet. Het mag en kan ook anders. Laten we samen gaan onderzoeken waar deze issues vandaan komen en inzien andere welke mogelijkheden er voor jou zijn.   In een persoonlijk en individueel traject van een aantal weken zoeken we naar het juiste evenwicht voor jou. Een programma waarin het helemaal en alleen om jou gaat en je digitaal begeleid wordt. We onderzoeken je behoeften en persoonlijke voorkeuren maar kijken ook naar je uitdagingen. We bespreken hoe zorg je voor de juiste balans? Hoe kun jij ervoor zorgen dat je in evenwicht bent en blijft?  In het kennismakingsgesprek zullen we samen bespreken hoe we de uren het beste in kunnen zetten en welk digitaal programma het meest geschikt is. In het kort ziet jouw traject er als volgt uit; in het eerste deel zullen we onderzoeken waar de disbalans vandaan komt. Als dit helder is, gaan we direct aan de slag om te zorgen dat je evenwicht hersteld. Aan het eind van het traject, heb meer je inzichten en tools om gebalanceerd door het leven te gaan, ready for the next step. 

Investering

Ik vraag je volledige inzet van 6-8 weken, dit is de eerste investering in jezelf!
De financiële investering is € 2222,- ex BTW, dit is een diepte investering als je de impact bekijkt op jouw leven, jouw kwaliteit van leven is zoveel meer waard!!

Manage your self

Als teamleider/manager sta je de hele dag aan, je bent altijd in de weer voor anderen, een luistert oor en dus altijd bereikbaar voor je team, bij jou kunnen ze allemaal terecht.  En hoe is het met jou? Wanneer ben jij aan de beurt om te sparren, op te laden of om bij te tanken? Wanneer mag je even uit staan? Nu! In dit programma sta jij centraal, gaat het over jou. Over wat jouw drijft en wat jouw behoeften zijn. Even niet voor de ander maar alleen voor jou. Dit is een kort 1 op 1 traject, van mens tot mens. Een aantal keer zien we elkaar via beeldbellen, zodat je op je eigen thuis/werkplek kan vinden wat je nodig hebt, om er nog beter voor de ander te kunnen zijn!

Hoe

Manage your self, is makkelijker gezegd dan gedaan. Jij weet als geen ander wat jouw teamleden nodig hebben om tot het beste resultaat te komen, jij weet als geen ander hoe ze af en toe even moeten ontspannen, dat de boog niet altijd gespannen kan staan. En wat weet jij van jezelf? Ga je altijd maar door? Ben jij dan wel een goed voorbeeld? Van wie ontvang jij eerlijke feedback? Wie staat er voor jou klaar? Bij wie kan jij eigenlijk echt terecht? Bij wie durf en kun jij je jezelf laten zien? Bij wie hoef jij niet te doen alsof?  In dit traject gaan we dieper in op bovenstaande vragen maar zeker ook hoe het komt dat het toch zo moeilijk is om jezelf te managen. Wat maakt het voor jou nou zo lastig om zelf te worden geïnspireerd en bij wie kun jij ongemakken kwijt? Wie is er voor jou? In dit individueel programma wat zich aanpast aan jou, krijg je inzicht in jouw manier van doen en wat jij nodig hebt om het levendige voorbeeld te kunnen zijn voor de groei van jouw team! In dit traject krijg je toegang tot een on line programma waar je op onderzoek uitgaat wat jouw kwaliteiten zijn en waar deze je in de weg zitten.
In de on line sparringsmomenten nemen we deze onder de loep en indien nodig gaan we ermee aan de slag. Dit traject is er voor jou en nu mag jij op mij leunen door jezelf te zijn. De ontmoetingen zijn er om te ontspannen en jouw momenten om je vragen te stellen zonder anderen, alleen voor jou! Aan het eind van het traject heb je beter inzicht in jezelf en jouw capaciteiten en de tools om een nog betere leider te zijn. En iemand gevonden die met je meereist!
Ik daag je uit en zie je graag heel binnenkort!  

Investering

Ik vraag je volledige leiderschapsinzet om jouw persoonlijke traject te doen slagen, de financiële investering is € 2666,- ex BTW, dit is voor een programma van 8-10 weken en is de echte stap naar manage your self!

Door de jaren heen heb ik ervaren dat het on line of live werken weinig verschilt. natuurlijk zijn we meer lijfelijk in verbinding op een live dag maar tegelijk is er wel degelijk ook een verbinding als we elkaar gedurende een langere periode on line, jij in je eigen veilige omgeving zien.