Een praktijk

praktijk voor lichaamsgerichte psychosociale ondersteuning 


Anouk Klijn van de Sandt
energetisch natuurgeneeskundig psychosociaal therapeutisch Coach

Restore your flow, which makes you grow!

Graag nodig ik je uit om samen op onderzoek te gaan naar de oorsprong van jouw uitdagingen 

E.E.N.® therapie

Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskunde.

De betekenis van het woord eclectisch is: “uit alle systemen het beste halen en er tevens de Eenheid van inzien”. 

De E.E.N.® therapie is een holistische geneeswijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn van de cliënt. 

De oorsprong van klachten wordt gezocht in het bewustzijn, het energetisch en/of fysieke lichaam. Het beste uit de reguliere Westerse, Oosterse en Chinese geneeskunde wordt gecombineerd om de energiestroom te herstellen. 

Het geheel is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie.

De E.E.N.® therapie is ontwikkeld door M. van Buuren, instituut voor E.E.N.® in Panheel. voor meer informatie kun je terecht op de website van het instituut:  https://www.instituuteen.nl

info

Indicatie

De E.E.N.® therapie kan in alle leeftijdsfasen worden ingezet en is een op zichzelf staande therapie, maar kan ook ter ondersteuning en aanvullend worden ingezet naast een reguliere behandeling.
De resultaten worden systematisch per cliënt bijgehouden. Er vindt onderzoek plaats via diverse onderzoeksmethoden en evaluaties.
Contra-indicatie: bij sommige lichamelijke symptomen en psychische stoornissen. In dit geval zal ik doorverwijzen naar de reguliere hulpverlening.

Traject

Een consult bestaat uit Eclectische Eneregetische Natuurgeneeskundige behandelingen, de duur van het traject is afhankelijk van meerdere factoren. We zullen deze samen bespreken.
Als afsluiting van het consult worden er, ter ondersteuning van de therapie, adviezen meegegeven zoals oefeningen en ondersteunende middelen om jezelf actief te betrekken in het helingsproces. De mate van inzet heeft zeker invloed op het resultaat en dus de duur van het traject.

Behandelingen

De behandeling is een lichaamsgerichte psychosociale therapie (code 24513) , onderdelen zijn regressietherapie, reflexzone therapie (code 24009), energetische therapie. 

De diagnose wordt gesteld uit metingen via polsdiagnostiek, radiësthesie en psychonomie en een uitgebreide anamnese waaruit de hulpvraag en het behandelplan wordt opgesteld. 

E.E.N.® therapie dient altijd ter ondersteuning aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. En dient niet ter vervanging van medisch advies of behandeling. De besproken methoden en inzichten zijn ter ondersteuning en niet ter vervanging van de reguliere zorg.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van een consult vanuit de aanvullende verzekering. Indien je wilt weten of je in hiervoor in aanmerking komt, check dit zelf bij je zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie MET,
BATC & CAM coöperatie en de koepelorganisatie RBCZ daarnaast wordt de kwaliteit dmv practice based evidence gecontroleerd en is mijn lidmaatschap opgenomen in de KBNT.

Tarief

De kennismaking is gratis en kan per mail, telefoon of online call.
Iedere behandeling is persoonlijk afgestemd en zal in overleg plaatsvinden.

Vergoeding voor het natuurgeneeskundig consult € 66,- (per 60 minuten). Meestal zal een consult 90 minuten duren.

Ondersteunende remedie, per samenstelling € 11,-

Voor zakelijk verzorgde trajecten is een ander tarief van toepassing.

ASK

Vertel me welke klacht je hebt of waar je hulp bij nodig hebt, dan kunnen we samen kijken of ik je daarmee kan ondersteunen en in kan begeleiden. Just ASK.

per mail: eenpraktijk@askstudio.nl

Levensenergie kan weer stromen

#Dit is een reactie na een consult#

Willeke heeft over haar ervaring een blog geschreven, zie de link voor het gehele verhaal. 

Dankjewel Willeke, dat je dit wilt delen! 💫 

Ik ben Anouk enorm dankbaar dat ik dit stuk met haar heb mogen doorvoelen, ze creëert een veilige setting waardoor ze je snel naar de kernvraag brengt en de verborgen waarheid naar boven weet te halen mede door haar scherp afgesteld invoelend vermogen. Geborgenheid zorgt voor openheid waardoor je bij lagen terecht komt die diep verscholen liggen in je onderbewuste zodat geblokkeerde levensenergie weer vrij kan stromen.

”Het leek wel alsof ik een week ben weggeweest.”


Read More op silk story

Doel van therapie

Het in balans brengen van lichaam, geest en persoonlijkheid om het zelfgenezend vermogen zoveel mogelijk te stimuleren.

Zelfgenezend vermogen

Jij, of degene die behandeld wordt, speelt zelf een belangrijke rol in het helingsproces.

De homeopatische middelen die hierbij als ondersteuning worden ingezet, helpen de chakra’s te “ontkrampen” en energiesystemen weer op gang te brengen.

Door de verstoringen op te sporen en op de juiste manier te interpreteren, krijgt degene die behandeld wordt inzicht in de oorzaken die hieraan ten grondslag liggen. Door de verkregen inzichten is het dan mogelijk patronen te doorbreken zodat de klachten verminderen of verdwijnen.

Heel-wording van binnen naar buiten is de kern van de behandelingen. Je wordt uitgenodigd om contact te maken met de diepere lagen in jezelf. Vanuit dit contact word je jezelf bewust van dieper liggende belemmeringen en kun je deze helen. Door dit te helen wordt het zelfgenezend vermogen van het fysieke lichaam weer op gang gebracht.

Helen betekent in dit geval: lichaam, geest en ziel in balans brengen, zodat je kunt leven vanuit jouw kern, van binnen naar buiten. 


Algemene voorwaarden


Privacy verklaring


Meldcode


Kwaliteit en klacht

registratie

MET beroeps registratie nr: 2020-032

BATC beroeps registratie nr.:   BR-02905 

AGB-zorgverlenerscode:       90106766

 AGB-praktijkcode:                   90066001 

Klacht- en Tuchtrecht nr:           KB1902.249 

RBCZ lidmaatschap nummer:   210650R

KWALITEITSBEHEER

BEROEPSVERENIGING

BATC Beroepsorganisatie logo

Koepel

Disclaimer 

De behandeling kan een positieve invloed hebben op uw gezondheid/herstel, echter is de werkzaamheid van de behandelingen voor ieder verschillend. Behandelingen geschieden op eigen risico. Niets op deze website is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. de besproken methoden en inzichten zijn ter ondersteuning en niet ter vervanging van de reguliere zorg. Raadpleeg altijd eerst zelf uw reguliere arts.